Upravljanje z elektronskimi vsebinami DMS.


Večina poslovnih okolij upravlja z vsebino v skladu z notranjimi procesi oziroma zakonskimi predpisi s ciljem obvladovanja, preglednosti in procesiranja dokumentacije. Obvladovanje analognih vsebin tako postaja izjemno zahtevna operacija, ki zahteva obsežne kadrovske in finančne vire za zagotavljanje nemotenega poslovanja javnega oziroma gospodarskega subjekta. Upravljanje analognih vsebin tako ne dosega operativnih zahtev današnjega tempa okolja in povzroča izjemne izzive pri doseganju ciljev.

Elektronsko upravljanje nestrukturiranih vsebin tako postaja nujnost, ki zahteva informacijske odgovore na področjih, ki pokrivajo zajem, hrambo, upravljanje, integracijo in dostavo vseh oblik vsebin skozi celotno poslovno okolje.Generic placeholder image

Brezkompromisno delovanje vaše poslovne informacijske rešitve.

V sklopu rešitev s področja upravljanja z elektronskimi vsebinami podjetje TNN s svojimi načeli in bogato prakso ponuja stabilne rešitve, ki omogočajo izjemno ravnovesje med upravljanjem z vsebino in upravljanjem s procesi.

Aktivirajte vase vsebine, transformirajte procese in se osredotočite na rast. Uporabite tehnologijo v pomoč, da boste pravočasno sprejemali najboljše odločitve.

Generic placeholder image